Οικολογία

Φυτεύσιμα Μολύβια

Τα φυτεύσιμα μολύβια πρέπει να είναι αναπόσπαστο μέρος της κάθε επιχείρησης ή δημόσιας υπηρεσίας στα πλαίσια της βιώσιμης οικολογικής διαχείρισης. Επίσης είναι «όπλο» μάθησης στα χέρια των μικρών μαθητών.

Τα φυτεύσιμα μολύβια μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αναπτυχθούν και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, ώστε ένα φυτεμένο μολύβι να χρησιμοποιείται για να κρατούν σημειώσεις βασικών ιδεών, εργαλείων και σημαντικών στιγμών.  

Οι ενήλικες και ειδικά τα παιδιά είναι πάντα ενθουσιασμένοι που αρχίζουν να χρησιμοποιούν το μολύβι, γιατί ανυπομονούν να φυτέψουν τους σπόρους και να τους παρακολουθήσουν να μεγαλώνουν. Τα μολύβια έχουν νόημα ταυτόχρονα με τις δραστηριότητές μας, καθώς βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και τους εαυτούς μας να εξελιχθούν σε μια νέα, πιο αυθεντική εκδοχή τους.

Για να μεγαλώσει ένας σπόρος, πρέπει να χρησιμοποιήσετε καλό χώμα, να φυτέψετε το σπόρο στη σωστή θέση, να τον φροντίσετε ποτίζοντάς τον και γονιμοποιώντας τον. 

Πρέπει να του δώσετε αγάπη και προσοχή για να αναπτυχθεί και να ανθίσει.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους ανθρώπους. Για να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να ζήσουν τη ζωή που προορίζονται να ζήσουν, πρέπει να φροντίσουν τον εαυτό τους. Πρέπει να είναι στοργικοί για να μπορέσουν να εξελιχθούν και να «ανθίσουν» .

Τα φυτεύσιμα μολύβια στέλνουν ένα μήνυμα για την καινοτομία, την ανάπτυξη, την καλλιέργεια και τη βιωσιμότητα.

Επίσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή ενός υποψηφίου πελάτη στην περίπτωση επαγγελματικού δώρου.