Η εταιρία CAN SUPPLIES γεννήθηκε μετά από τη συνάντηση τριών φίλων
του Χρήστου αρχιτέκτονα εξωτερικών χώρων (C)
της Αυγής με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων (Α)
και του Νίκου του στυλοβάτη της εταιρίας και έμπειρο στο κομμάτι του back office (N).

Στόχος μας ήταν και είναι η δημιουργία και η παροχή υπηρεσιών διακόσμησης, πάρκων ψυχαγωγίας και θεματικών πάρκων που θα δημιουργήσουν χαμόγελο στον επισκέπτη.

Η μέχρι τώρα πορεία μας, μας έδωσε την ευκαιρία να γίνουμε πιο εφευρετικοί και προσαρμοσμένοι στις ανάγκες των εποχών, εμπλουτίζοντας το πορτφόλιό μας και με προϊόντα που άπτονται της εποχής, όπως αντισηπτικά, μάσκες προστασίας, απολυμαντικά, απολυμάνσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων κλπ.

Καθ΄ όλη την διάρκεια της ενεργούς δράσης της, η CANSUPPLIES έχει μεγάλη εμπειρία στην εκτέλεση έργων από Δημόσιους οργανισμούς καθώς και ιδιωτικών εταιρειών.

Με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και τη γνώση των στελεχών της και με την αξιοποίηση εργαλείων υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας, η εταιρεία επιθυμεί να αποτελέσει αρωγό σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής προσπάθειας, παρέχοντας άρτιες και αποτελεσματικές λύσεις. Ο μικρός μέσος όρος ηλικίας, το υψηλό γνωσιακό επίπεδο και η συνεχής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού σε συνδυασμό με το άριστο συνεργατικό κλίμα, καθιστούν την CANSUPPLIES δημιουργική και πρωτοπόρα, ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς.

Η εταιρία εδρεύει στον Ωρωπό Αττικής και θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας.

Film
admin

Αναφορά από το ethnos.gr για τα παγκάκια

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας από τον Δήμο Αλίμου: Τι είναι τα «παγκάκια φιλίας» που κατασκευάστηκαν σε σχολεία – Ο στόχος τους Άρθρο της Νικολίτσα Τρίγκα Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Read More »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *